Vaaaad kan det vara för dag imorgon

Mamma och pappa kom hem från kryssning igår, fick först lite presenter själv innan det var dags att fira världens bästa mamma


We belong to nobody, and nobody belongs to us.


kommentarsvar

Fått några kommentarer om var jag fått extrajobb nånstans och även var den vita blusen kommer ifrån som jag la upp för några dagar sen!
 
Blusen kommer från gina tricot, 299 kr om jag minns rätt. Ett av jobben har jag fått på södertuna, ett konferens/hotell eller vad man nu kallar det haha, ska servera där iallafall. Och sen har jag och rebecca fått ännu ett städjobb som vi har 1-2 gånger i veckan. superbra med lite extrapengar utan behöva göra speciellt mycket alls! tar liksom en timme att städa
 
Kom också på att jag helt glömde bort att göra sista delen av "mitt 2012". Hände inte speciellt mycket kul under sista delen av året, men ska ändå försöka lägga upp den ganska snart. så fort jag får tiden!

Fyra bilder får sammanfatta kvällen


Pluggpaus

Ut på en löprunda nuu. Kan inte suga totalt på coopertestet på onsdag ju så får springa som ett as några gånger innan dess och hoppas att jag inte skämmer ut mig med min pinsamt dåliga kondition.


Tröttare än tröttast

Missat att blogga några dagar nu , hunnit hända några få knappt nämnvärda saker

-skaffat två nya extrajobb
-försökt plugga som en idiot inför nationella i matte 2c , för att idag faila rätt hårt på provet
-tillbringat en hel dag o en kall blöt skog som en ÄKTA naturare
-börjat stressa upp mig inför keminationella nästa vecka. och fysikprovet. Och svenskaprovet. Sen får vi ju inte glömma biologilabbrapporten som typ avgör mitt slutbetyg.

Usch. Slänger mig i soffan , äter vattenmelon och ska försöka tänka på att det trots allt snart är sommarlov. Födelsedag på tisdag också ju


Sverige tar guuuuld

Bara 6 minuter från första vm-guldet nånsin på hemmaplan !!!!! Nääära nuu


Eurovision 2013 Sweden

Följde Eurovision hos beccis med henne och hennes pojke, rätt okej gjort var väl hela grejen. Tycker dock att det såg fjantigt ut med en så fjuttig arena och sen var ju allt rätt slarvigt gjort över huvud taget. Skulle varit i friends i Stockholm, då hade vi snackat.

Struntsamma, nu ska jag sluta klaga , taggar Eurovision i Danmark 2014 istället!


18 maj

Förlåt för att det varit och kommer fortsätta vara, mobilbilder och kanske lite gamla bilder som läggs upp här ett tag framöver.. Har nämligen min trogna gamla kamera på en välbehövlig lagning fram till slutet av maj, men sen blir allt som det ska va igen ! Ni överlever

För övrigt så har jag just köpt ännu en vit blus ! Min kärlek till vita blusar och linnen börjar på riktigt gå till överdrift


Övergiven

Vaknar , ingen hemma , och inte ett ord om var alla tagit vägen.


Till student

Hittade efter en hel dag i Stockholm i helgen åtminstone en enda klänning som var helt okej, och efter att ha hållt på och bytt den igen eftersom den var trasig, så är den äntligen hemma nu! Ett suddigt smakprov med mobilkamera får duga nu, bättre bilder kommer när det är dags för min systers student !


Ingen sommar utan den första sommarbakelsen

Tradition för troligen typ alla i min lilla håla med sommarbakelser så fort sommaren börjar närma sig!


en favorit


a few weeks back


Sommarn närmar sig!!

Dagen tillbringas i solen med glass, musik och den älskade matteboken


12 maj

En extra lovdag!! Fy fan vad jag ska njuta


kan. inte. sova.


Slutkörd

Svettig och äcklig , men fan vad skönt att träna. Firar även att det inte är några fler prov den här veckan med en sushi och film! Lediga vardagskvällar är sällsynta nu för tiden ..


Maj. 05

Hooola, kände att jag kanske borde titta in och visa att jag lever... Att blogga jag har varken lockat eller hunnits med de senaste veckorna, ska på riktigt försöka bättra mig nu när skolan börjat lugna ner sig lite ! Premiärgrillat idag iallafall och hunnit med den tredje löparrundan utomhus för i år! Asskönt att springa i skogen för då får jag knappt ont i benhinnorna alls, så nu jäävlaar.
Har förövrigt också börjat spela lite innebandy igen, troligen ska jag börja igen tills nästa säsong.

Men nu har jag inte tid att skriva mer här, sista skriftliga spanskaprovet imorgon så blir lite hetsplugg nu

Kram


RSS 2.0