NEW IN

Halsband från ur & penn
Halsring okänd (julklapp)
 
Peplum topp från top shop
 
Skjorta från Hollister, inne på hollister trodde jag att den var i aprikos, men utomhus visade den sig vara rätt skarp rosa.. helt okej ändå!
 
Cardigan från Hollister

inlägg på G

Insåg att att jag inter gjort ett, enda inlägg med nya plagg sen typ sommarlovet. Så skippar matten ett tag och slänger ihop ett inlägg åt er med, åtminstone, de tre senaste inköpen och kanske lite annat smått.
 
 ni får senaste månadernas favoritlåt medans ni väntar, kan bara inte tröttna på den! 
 

GP och personbästa

Kirrade nya löparbyxor igår, så blev ju lite extrataggad när jag träna idag! Och det visade sig iallafall på tiden när jag sprang femkilometrarn , bästa tiden i år! Blev lite smått chockad när jag mötte Göran Persson på gymmet också haha , rätt överraskande dag med andra ord


Äntligen fredag

Skjuts till skolan idag, alltid skönt att slippa frysa på bussen !


Vet ej om jag ens orkar gå upp imorgon..

Jag trodde verkligen inte att gymnasiet skulle vara såhär.
Okej, det är klart att jag förstod att det skulle bli mer plugg, men inte att jag varje dag skulle känna mig så här trött. Tror inte ens det beror på att man har en massa inlämningar,prov och allt sånt, utan det är hela alltet tillsammans som gör en helt utmattad. Det är att man måste hinna med allting utöver skolan som gör det jobbigt, ännu värre blir det om man har långa restider varenda dag.

Lärarna snackar alltid om att vi ska ha en balans mellan allting i våra liv; sova tillräckligt, ha tid att träna, ha tid att hänga med kompisar och familj, och samtidigt hinna med att plugga. Det är omöjligt när man är hemma fem om dagarna, tiden räcker inte till längre, något prioriteras alltid bort. När man är van att ha tid till allt , blir det ännu svårare, vad ska man offra liksom?


23 januari

Helt omöjligt att skippa att äta skitsaker när mamma kommit hem från England... Hon köper alltid med sig typ världens godaste chips


Äckelkyla

Vintern är helt okej. Har inget emot snö,jag älskar snö. Men när det är 21 minus, och man åker buss varje dag så börjar det fan gå för långt.


21 januari

Det här med bloggandet går ju mindre bra haha... Helt sjukt tacksam för att ni fortfarande kollar in här !! Förstår inte varför eftersom jag suger på att uppdatera menmen!

Ni för en liten sammanfattning av helgen iallafall!
I fredags var jag helt död och sov ända till middagen sen bara låg jag i soffan och kollade på gossipgirl, som jag förövrigt nu är helt fast i , inne på säsong 2 redan! På lördagen leta jag och fanniee fram skridskor och drog ut på sjön, kallt men mysigt! Andedräkten blev liksom is i håret haha
Senare på kvällen kom becca och fannie över , och söndagen slösade jag bort på gossipgirl! Och plugg förstås ..

Standard nu för tiden att inte ens orka göra något ansträngande på kvällarna , skolan sliteeer



Greece

Grekland med familijen bokat i sommar!! Äntligen något att verkligen se fram emot!


Klantiga unge

Har lite jätteont i mitt ben just nu. frontalkrockade på gympan i veckan och fick en fet jädra bula, men gör typ som ondast idag av någon anledning och blivit helt blått nu. kan inte ens ligga på mage i sängen..
Av någon anledning blir jag inte ens förvånad längre att sånt här händer just mig


Paus från plugget

Stockholm och tacobar med blomman idag, precis vad jag behövde !


Skoldags

Första skoldagen avklarad och redan massor att göra , labbrapport känns verkligen lockande .. Men just nu måste jag iallafall träna , måste bara vänta på att löpbanden blir lediga. Var bättre innan nyår när gymmet var tomt.


Gårdagen

Tänkte uppdatera igår kväll , men täckningen ute på landet är inte den bästa .. Var hemma hos Sandro med gamla gängeet, och hann även med en springtur och gym !
Kanske inte började toppen när några av oss inte kom längre med bilen på väg till Sander för det var blankis, så vi började gå , sen hitta vi resten som fastnat längre fram haha ... Inte nog med det , så gick vi den där isvägen på några kilometer fram och tillbaka igen för att få tag i pizza ....
Haha av nån anledning händer alltid något stört när man är i Stjärnhov !


Nytt år, nya tag

Sprungit fem idag och spenderat en timme på gymmet ! Känt att jag har tappat så sjukt mkt sen jag la av med innebandyn, så ett litet nyårslöfte är att träna springa och gymma regelbundet nu. Så unikt jag vet ..;) men pallar inte känna mig som världens slöaste längre ! Tagga 2013


change it or accept it , gott nytt år på er !


RSS 2.0