Skitapp

Det inlägget som precis kom upp skulle egentligen varit uppe igår. Men blogg.se-appen är ju skit så det funkade ju tydligen inte ... Fattar inte vad problemet är


Två timmars väntan. Sen bara fem kvar...

Lise har tagit tåget , och jag måste sitta och vänta på mitt i två timmar nu... Seeegt, kommer ha blivit så rastlös innan jag ens påbörjat min tågresa.
Har inte kunnat uppdatera något, både på grund av kasst internet och därför jag helt enkelt inte velat sitta med mobilen och vara tråkig!
Men har verkligen haft det super ! Varit på tivoli, shoppat, ätit god mat och lärt känna lite norskar haha, annars har vi bara strosat runt här i Oslo, hur mysigt som helst!

Så kul att man inte bara säger "vi MÅSTE ses igen" , utan att man faktiskt gör det också!


Mot nooorgeee

Sitter på tåget med slutstation Oslo! Ska träffa en tjej jag lärde känna under Greklandsresan och bo med henne i Norge några dagar! På toppenhumör, utöver att jag är svintrött, och utöver att jag precis betalat nästan hundra spänn för denna mat, men har en känsla av att dom här dagarna kommer bli hur bra som helst!


11 juli

Jagat bortsprungna kaniner och tagit en kvällsritt tillsammans med Mathilda. Sen kommer man hem till sushi och på med en film, rätt bra dag faktiskt!


Älskade sol

Legat ute i solstolen hela förmiddagen och bara njutit. Så jävla skönt här i Sverige när det faktiskt är bra väder


Ja jag bor på det så kallade landet, och det ääääger

Sen långpromenad till sjön med fannie, solnedgång och lite gottis! Fyfan vad man älskar sådana här sommarkvällar


Sommarrr

Sprang ut på tomten och offrade mina ben åt myggorna för att få tag i en näve smultron. Det tillsammans med chokladpudding och grädde gjorde helt klart den här kvällen ett snäpp bättre.


I behov av en förändring

 

3/4 juli

Ändå rätt skönt att kunna sova hur länge man vill och slippa något långtråkigt lågbetald sommarjobb. Trivs utmärkt med att ha tre extra istället som man jobbar med då och då!
Varit uppe i huvudstaden hela kvällen nu och ätit, gått i affärer och kollat senaste fast and furious med Rebecca. En av dom bästa, trots liiiite overkliga scener , helt klart sevärd iallafall!

Tog tyvärr inte en enda bild , om ni inte är intresserade av att se en bild av min donkenmiddag haha..

Säger godnatt nu, får se när jag vaknar imorgon.
Tidigare än 12? Inte en chans


Jag har redan behövt säga alldeles för många hejdå den här sommaren

 

sommarlov

Länge sedan jag fotat så här mycket så här mycket som jag gjort de här veckorna. Student, flottrace, bal, grekland och lite annat. Älskar förövrigt min nya kamera som jag fick i födelsedagspresent! vet inte om jag glömt nämna det här här i bloggen haha, men det är en canon 60d iallafall och jag är så nöjd man kan bli!
 
Kan lova er en del fotoinlägg iallafall som kommer komma upp här snart!
 
 

RSS 2.0