Midsommar i efterhand

Eftersom jag inte var hemma på midsommar så fick det bli midsommarfirande i efterskott! Utmärkt när flera man känner också varit bortresta


Hemma.

Jag är hemma och jag kunde inte ha haft det bättre. Lärt känna en massa nya människor som jag kommer sakna som fan rent ut sagt. Hoppas på ett återseende , men man chanserna att ses igen är oftast aldrig så stora.
VILL TILLBAKA


Mot Arlanda!!

Kvällen tillbringades på sjön med flickorna, blev lite hetspackning sen efteråt , men det var det värt ! På väg mot Arlanda nu och inte sovit en blund, får ta igen det på planet!


19 juni

Vet inte om det förra inlägget kom upp som det skulle. Publicerades igår , men kom väl inte upp ... Nu är jag iallafall i tälje en sväng för att ta twinrix, sen hem en snabbis och äta innan jag ska jobba med städa tennishallen med becca !
Bara bra att jag inte ligger och latar mig hemma, nämligen gått upp kl 2 två dagar i rad ..:) skönt, men lite slöseri av dagen , har knappt packat inför Greklandsresan som är om två dagar(!!)


Kvällsrunda

Efter att inte tränat överhuvudtaget på aslänge så har jag faktiskt släpat mig ut två kvällar i rad !! Fyfan så duktigt. Sprang sent igår , men nu sprang jag när solen nästan var helt nere. Ensam. I skogen.
Kanske var min mörkrädsla och gubben jag mötte på vägen pratandes med sig själv som fick mig att korta tiden med 1,5 minut ..


Heldag i Stockholm

Åker till Grekland om några dagar , vilket jag säkert glömt att nämna . Men har iallafall spenderat hela dagen i Stockholm tillsammans med Erica för att fixa lite grejer inför resan! Gick väl sådär , hittade ungefär hälften..


Man måste ju bara älska att gå natur på enskilda

4 skoldagar kvar. 1 prov och 2 inlämningar kvar.
 
 
Pannkakor till middag och Oskar Linnros senaste album får bli dagens räddning.
 

Fula som stryk, men så in i helvete sköna

Vilken hipster som helst skulle väl älska dom här skorna , men fyfan vad groteska jag tycker dom är. Tur är väl att dom iallafall är så sköna att jag slipper få sår och ont i hela kroppen när jag serverar 9 och 8 timmars pass två dagar i rad...
Skippar nog däremot att gå runt med dom bland folk !!


Sooommmaaaaar

Njuter ett tag i solen under en klarblå himmel innan det är dags för ett 8 timmars arbetspass. Vill inte, inte en sån här perfekt sommardag.


Mot årets första studentfirande

 
Jeans - Tiger
Blus - Gina Tricot
Armband - Thomas Sabo

längtar tillbaka

Var nere och tittade på alla ursnygga nior som hade balen idag, kan inte ens beskriva hur avundsjuk jag är på dom. Skulle ge i princip vad som helst för att spola tillbaka tiden till det sista året i högstadiet. Förstod inte själv hur bra jag faktiskt hade det förrän efteråt. Älskade Freja, och älskade 9d.
 

Gnestadaaan

Gnestadagen. Den enda dagen någonsin nånting faktiskt händer här. Och jag tackade ja till att jobba från fyra till elva på kvällen. Hoppas det kommer vara värt det.


RSS 2.0