...........

fittapple .. var uppe och skulle fixa sim-kortet till ett nanosim som man måste ha till iphone 5, men såklart måste man hålla på och beställa och massa skit eftersom femman är den enda mobilen som har nano! så måste vänta ännu längre innan jag ens kan använda mobilen!! DÖÖÖÖÖÖ
 
deppar och kollar på crossroads nu, snacka om nostalgi

LYCKA


26 oktober

 
mjukisdag idaag i skolan haha! slängde bara på mig ett par mjukisbrallor en stickad tröja och håret upp i en bulle, superskönt. och sen när vi kom till skolan så var det helt nersläckt och alla lärare gick runt i mjukisbyxor och tofflor, sen slapp vi första lektionen och fick välja mellan att typ kolla film, köra yoga, spela spel osv.
vi spenderade 1 timme och 45 min med att måla naglar på varandra!  haha och det gick ju helt åt helvete..
efter det fika och några som uppträdde lite spontant, precis såna här småsaker som gör enskilda till en så jädra bra skola!
det ska föreställa pumpor av någon anledning, helt åt helvete som sagt haha
 
 

LÄXFRI DAG

precis kört över en timme och sprungit några kilometer, körde lite extra, och det känns ! kommer gå som en stel gammal tant imorgon, garanterat.
 
i lurarna

1 MÅNAD


hoppas på att inte frysa ihjäl

på med joggingskorna och springa ut till tennishallen för att städa med beccis nuu. 1 grad varmt och kolsvart, men vad gör det!

22 oktober

uppdatering har väl varit den sämsta på länge, men jag kan faktiskt skylla på att jag har för mycket att hinna med i skolan just nu hehe.. jag har liksom inte haft nånting att skriva för just nu händer typ ingenting, meen snart äre looov! då har jag ÄNTLIGEN tid för annat
 
nyss smällt i mig sushi som mamma kom hem med, och sen får jag väl fortsätta att kolla igenom biologin till provet imorn!
peeace

topshop

hittade dom här skorna från topshop för några veckor sen, fanns inte i min storlek nånstans så jag skulle beställa hem från england. beställde tydligen lite fel såklart, men tänkte behålla dom för tyckte ändå dom var helt okej , men såklart var det också fel storlek! vilket jädra flyt jag haft på sista tiden...

18 oktober

färdigt med skolarbetet för idag, nu går jag och däckar i soffan
hejdå
 

sämst

var iväg med mina föräldrar i helgen och tänkte passa på att fylla kameran med lite nya bilder, har liksom inte haft lusten på jättelänge. Så preciiiiis när jag hunnit fota en bild, så tar batteriet helt slut. Och extrabatteriet var ju såklart urladdat. När man äntligen fått tillbaka suget......
 
en enda tråkig bild..

15 oktober

bästa syster som lagar tacos när päronen är borta och jag pluggar matte som en idiot!
 

ingen kan ju neka till att han blivit bättre


äta sova plugga träna

vardagarna består verkligen inte av något annat just, och det suuuuuuger
tur att det inte var så farligt mycket att göra idag så hann åtminstone träna, såå jäävla bra det gick!
har bara sprungit 4 gånger sen jag blev av med gipset och har redan kortat ner tiden med två minuter, förväntade mig inte att det skulle gå så fort att komma tillbaka till samma form! iförsej en bit kvar, men det går ju definitvt framåt!
 

jaaaaa mååå hoooo leeeva! osvosv

graaatttiiis saraaah , min käre classmate och numera byxmyndiga vään !!
ta det lugnt med moppen nuu, jag ger dig gääääärna gratislektioner och visar hur det ska gå till;**

8 oktober

seg uppdatering idag jag vet. har läst igenom kemin typ hela dagen sen jag kom hem, plus gymmat och sprungit (som förövrigt gick ännu bättre idag!!) Så nu har jag faktiskt inte lust med något annat än att sova, GODNATT
 
 

BABYBOOOM del II, färg


gissberg-mammas gata

det där med att plugga sket sig rätt rejält igår haha.. så får ta tag i det idag istället, och ännu segare känns det ju när det är asbra väder ute för en gångs skull. tack gode gud att det finns musik så man inte avlider av det här.
 

nerd? we prefer the term "intellectual badass"

hela familjen har övergett mig denna kväll, så ska snart åka och hämta upp blomman , köpa pizza och
massa gottis, sen ha en treeeevlig pluggkväll här hemma. haha plugga på en lördagkväll fyfan.. glad att ha fannie här iallafall, har inte sett ungen på skitlänge !

BABYBOOOM del I , svartvitt

blir lite arg på mig själv över att jag bara fick en suddig bild på zandra och lilla maya tillsammans, menmen
 
 
 

övernattning med klassen!

har lite bråttom nuu, ska snart iväg tillbaka till skolan för att sova där med klassen ju, hör av mig imorgon igen!

maaassor att fixa

jävla blogg.se som ska lagga så man inte ens kommer in på sidan.. men nu verkar det fungera iallafall.
har precis bakat lite kladdkakor tills imorn, ska sova över i skolan med klassen! helt grymt att gå på en skola där man får göra så sjukt mycket grejer !
 

inspo,weheartit


ÄÄÄNTLIGEEEN

åh fyfan nu är jag på suuuuuperbra humör! inga läxor idag så jag hann köra 1,5 timme på gymmet och
testa att springa igen för första gången! så.jävla.kul. sprang några kilometer utan problem, så ökade på lite mer än jag brukade göra innan sommaren till och med! Det kändes ju liiite i benen och imorgon kommer jag nog inte kunna gå, men det är ju så himla värt det!!
 
 
värdelöst att jag inte har några bilder på den här datorn, så fick ta en gammal bild istället
 
 

4 snabba om musik

favoritartist "of all time": ingen tvekan, ne-yo. du kan ta vilken låt som helst och den är lika grym i vilket fall.
 
absoluta favoritgrupp nånsin: Hmm, det blir oavgjort mellan coldplay och maroon 5 ...
 
 
bästa svenska artisten nånsin: Timbuktu helt klart, näääästan så han är lika grym som ne-yo
 
 
favoritlåt just nu:blä vad svårt.. skulle väl vilja säga stiftelsen-vart jag än går , men den är ju typ några månader gammal hehe.. turn around-conor maynard är rätt bra även om den är rätt lik många andra! men jag tar den, bästa nyaste iallafall

RSS 2.0